× Συνδεδεμένος ως (Odjava)

Έκδοση Στεγαστικών Δανείων

Στεγαστικό Δάνειο

 Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν τη διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικών δανείων ενεργώντας με γνώμονα το συμφέρον των πελατών μας. Η αμοιβή για τις υπηρεσίες αυτές, βαραίνει αποκλειστικά τα τραπεζικά ιδρύματα, χωρίς κανένα κόστος για τον υποψήφιο δανειολήπτη, είτε ολοκληρώσει την διαδικασία εκταμίευσης είτε υπαναχωρήσει σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας. Η συμβατική διαδικασία για την αγορά κατοικίας μέσω τραπεζικής χρηματοδότησης είναι μια υπόθεση που απαιτεί χρόνο και αφοσίωση για αρκετές εβδομάδες. Η ομάδα των ειδικών συνεργατών μας βρίσκεται σε θέση να αναλάβει την διεκπεραίωση όλων των αναγκαίων ενεργειών, συντονίζοντας όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για την έκδοση των δανείων κατοικίας καθώς και να σας κατευθύνει ώστε να επιλέξετε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση. Έτσι εξασφαλίζουμε για εσάς τους καλύτερους όρους  γύρω από το στεγαστικό δάνειο.

Oglasite preko nas vasu nekretninu

Jednostavno, brzo i lako samo sa popunjenim formularom mozete da oglasite vasu nekretninu preko nase agencije. Vas zahtev ce odmah biti obradjen!
Formular oglasavanjaSa iskusnim saradnicima

Saradnici nase agencije imaju veliko iskustvo u Real Estate i spremni su svakog trenutka da pokazu vasu nekretninu nasim klijentima..Dostupno brzo i lako

Διαθέτοντας πλέον την πληρέστερη κτηματομεσιτική εφαρμογή, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, το ακίνητο σας θα είναι στην κορυφή των μεγαλυτέρων Real Estate Portals της αγοράς, γρήγορα και εύκολα διαθέσιμο προς όλους..

Μεσιτικό πρόγραμμα Real Status | iarts, web and art design © 2020